Çam Balı Polen Karışımı

Çam Balı Polen Karışımı;

Çam balı, çam ağaçları üzerinde yaşayan çam pamuklu koşnili böceğinin vücudunda sindiremediği şekerli sıvıyı (basura) belirli zamanlarda çam ağaçları üzerine bırakması ve arının basurayı çam ağacı üzerinden alarak kendinden kattığı enzimlerle işlemesi sonucu elde edilir. Diğer bal çeşitlerine  göre 10 kat daha fazla miktarda enzim , aminoasit, mineral ve antioksidan içerir.. Arı Poleni bilim adamlarınca "mükemmel gıda" olarak adlandırılır. 35 gram polen kullanımı ile bir yetişkinin günlük protein gereksiniminin tamamen karşılanabileceğini, bir tatlı kaşığı polende 2 kilo yağsız ve kemiksiz et tüketimiyle alınabilecek kadar aminoasit bulunduğunu biliyor muydunuz? Bu iki muhteşem ürünü karışım olarak tüketicilerimize sunuyoruz. Polen alerjisi olanlar tüketimde dikkat etmelidir.